Thursday, January 16, 2014

Happy BirThday !!!!!

Assalamualaikum wbt.... 

Hapy BirthDAy To U...
Happy Birthday To u...
Happy birthday to My DEar..
Happy BirThday To u....

Selamat menyambut ulang tahun kepada orang yang Cik Yla sayang.. Sentiasa ingat tarikh ulang tahun mereka ni.. Ooopsss bukan tarikh hari taw..tapi semalam (14 Januari 2014) sempena Maulidur Rasul.. 3 orang ni mesti cik Yla akan ingat bila tibanya tarikh ni.. Dorang ni sangat rapat ngan cik yla taw.
Nak taw x sape 3 orang ni...
- Mak sedara cik Yla a.k.a Makcik
- Maajida a.k.a Gda (kawan masa sek teknik dulu)
- Elyana (kawan seunibersiti)

Memandangkan kawan2 sume duk jauh.. nk post hadiah pom xsempat so hanya wish je yang cik yla mampu bagi.. sorry guys.. anyway cik Yla xkn lupa tuk wish birthday korang...

untuk makcik plak...cik Yla sempat lah bagi hadiah yang xseberapa ni... Just dapat bagi coklat je tahun ni.. apa punya anak sedara lah kan..huhu.. sowy bajet dah lari..hehehhe.

tarraaa....ni lah hadiah coklat yang cik Yla bagi tuh...


hah..kat bawah ni gambar makcik Cik Yla ..dia lah yang sabar mengasuh cik Yla n adik beradik yang lain dari kecil hinggalah dah besar.. makcik ni garang taw...suara macam petir...tapi dye baik hati...garang tu biasalah kan sbb nak didik anak sedara jadi manusia yang berguna... jasamu dikenang sampai bila2 lah makcik


Cik Yla nak ucapkan semoga korang sume dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sentiasa dirahmati Allah dan dilindungi olehNYa...amin. 

ok..bye!!!
:)

1 comment:

  1. Hi. jom join GA AVON ni. Hadiah best!! http://avononlinemalaysia.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html..
    sorry ya.. x jumpa shoutbox

    ReplyDelete