Wednesday, December 12, 2012

Segmen Pencarian Blogger Baru

Salam semua!!!

Malam2 macam ni amat keboringan okeh.. Cik Yla pun terjah lah ke blog2 lain..Baca situ baca sini..Hah terjumpa lah blog aisyahhumaira ni.. Macam tertarik je dengan Segmen Pencarian Blogger Baru.. Hhehehe.

http://1.bp.blogspot.com/-eqSv3aFw_ZQ/UMSGuL6nLlI/AAAAAAAAFDc/IjEmtXm8GO0/s1600/kakaisyah.png 

Cantekk kan tuannya..

Ni 1st tyme cIk yLa ikut segmen mcm ni okeh..Bukan apa memandangkan follewer Cik Yla yg masih ciput...nak gtaw pun malu..hehehe..Baru ada 33 follower, tapi apa pun Cik Yla nak ucapkan time kasih pada sweet follower cik Yla.. 

ok sesape yg berminat boleh lah join yer..
Due date tuk segmen ni adalah 31/12/12.
JOM!!!

:)


16 comments:

  1. main folo sini. :)


    http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  2. jom follow saya pulak..
    http://seraazwa.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. dari segment sama.
    jom dtg k rumah sy lak. :)
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. hey hoy..yaya dtg dari segmen yg same..da siap follow awak..=))

    http://yayamongekss.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  7. salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

    ReplyDelete
  8. Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. dtg sini, dari segment yg sama. salam perkenalan...follow awak^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  10. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal senarai 8..
    datang komen dan follow sini,
    feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. SALAM PERKENALAN :)
    Btw nice blog lorl ...

    + done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. pada kawan2 sume.. nnti cik yLa terjah n follow korang sume yer..thanks guys.

    ReplyDelete
  15. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete